Παναθηναϊκός: Ο Χεζόνια ζήτησε τη φανέλα με το 13, λόγω Διαμαντίδη (photos)

1


Η μεγάλη επιθυμά του Μάριο Χεζόνια για τον αριθμό στη φανέλα και η… λατρεία για τον παίκτη-μύθο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο Μάριο Χεζόνια έχει έτοιμες τις βαλίτσες για την Αθήνα, καθώς όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το Onsports.gr, ο Κροάτης σταρ δεν… κρατιέται και ανυπομονεί να έρθει και να παίξει φορώντας τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Ήδη, μάλιστα, σε μια πρώτη συζήτηση που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας για τον αριθμό που θα έχει στη φανέλα εξέφρασε χωρίς δεύτερη σκέψη τη μεγάλη του επιθυμία.

Να εμφανιστεί με το 13 στην πλάτη!

Κι αυτό προς τιμήν του μεγάλου ινδάλματός του, του Δημήτρη Διαμαντίδη, που έγραψε ιστορία με τους «πράσινους» φορώντας αυτή τη φανέλα.

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια, πως ο Χεζόνια λατρεύει τον παίκτη-μύθο του Παναθηναϊκού και της Euroleague. Είναι άλλωστε ένας από τους κύριους λόγους (μαζί με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του, αλλά και τις επιτυχίες που είχε η ομάδα) που αγάπησε και τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά, το αίτημα του Μάριο Χεζόνια να φορέσει τη φανέλα με το 13 δεν ήταν δυνατό να γίνει δεκτό, μιας και έχει αποσυρθεί προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη. Γι’ αυτό και θα διαλέξει κάποιο άλλο νούμερο, που θα γίνει γνωστό το επόμενο διάστημα.

  • Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες με την αποθέωση του Χεζόνια στον Διαμαντίδη τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και ένα βίντεο με παλιότερη συνέντευξη του «3D», ο οποίος είχε αναφερθεί στον Κροάτη ως τον παίκτη που θαυμάζει από το εξωτερικό:Source: OnSports Basket