Ολυμπιακός: Προβληματισμός για Χαραλαμπόπουλο – Onsports.gr

9


Στον Ολυμπιακό είναι προβληματισμένοι με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και γι’ αυτό δεν έχουν αποφασίσει ακόμη εάν θα παραμείνει στην ομάδα

Στο… ταμείο του Γιώργου Μπαρτζώκα, για τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό υπάρχει και το όνομα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Ο 24χρονος φόργουορντ την φετινή σεζόν στην Euroleague χρησιμοποιήθηκε σε 11 παιχνίδια εκ των οποίων σε έξι από αυτά ήταν στο βασικό σχήμα. Σε 7.32 λεπτά μέσο όρο είχε 2.5 πόντους, 0.6 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ ανά αγώνα, ενώ σούταρε με 15.8% στα τρίποντα (είχε 3/19).

Είναι προφανές ότι δεν μπόρεσε να δώσει αυτά που ήθελαν στον Ολυμπιακό, επενδύοντας πάνω του, αλλά και στον Αντώνη Κόνιαρη, που αποτέλεσε την δεύτερη προσθήκη-επένδυση στην ομάδα.

Γι’ αυτό και εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους για το αν πρέπει να μείνει στην ομάδα άλλη μια σεζόν, η είναι καλύτερα να δοθεί κάπου με την μορφή δανεισμού.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, ενώ υπήρξε η σκέψη να δοθεί κάπου για να παίξει ως το τέλος της σεζόν στην Basket League, τελικά προτιμήθηκε να μείνει στον Ολυμπιακό και να δουλέψει ατομικά πάνω στις αδυναμίες του.

Σε κάθε περίπτωση είναι δύσκολο με βάση την σεζόν που πραγματοποίησε να παραμείνει στον Ολυμπιακό που θέλει να σχεδιάσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Κι εκεί, ίσως παίξει ρόλο ένα άλλο όνομα που εσχάτως ακούγεται στο λιμάνι. Ο λόγος για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο τον οποίο παρακολουθούν διακριτικά οι «ερυθρόλευκοι».

 Source: OnSports Basket